Cada Gol Compta, Cada Soci Suma !

 

CAMPANYA DE SOCIS I SÒCIES 2023 – 2024

Benvolguts i benvolgudes, es l’hora de demostrar el nostre orgull aldeá.

L´ Unió Esportiva Aldeana inicia la campanya de socis i sòcies per l’any 2023 – 2024 i fem una crida a tots i totes les nostres aficions per tal que es facin socis i sòcies del club i demostrem que ser de l´Aldeana és un orgull que portem molt gravat al nostre cor!

Des de 1968 són milers les persones que han defensat els nostres colors, ja sigui com a aficionats, jugadors, entrenadors, directives, treballadors o famílies i sou totes aquestes persones les que heu fet i feu possible que el club segueixi més viu que mai i continuem gaudint del futbol a la nostre vila. Per alguns el futbol pot ser xutar una pilota, per nosaltres ser de l´Aldeana és un sentiment que no es pot explicar amb paraules.

Per tal de seguir creixent necessitem un cop més de la vostra ajuda i es per això que iniciem aquesta campanya de captació de socis i sòcies per aquest any 2021 i esperem que sigueu centenars les persones que ens doneu suport i demostreu el vostre orgull Aldeá.

Ser soci o sòcia de l´Unió Esportiva Aldeana és una gran forma de col·laborar amb el club dels teus amors i ajudar-lo a millorar dia a dia i també us permetrà gaudir de tot un seguit d’avantatges. Aquest any 2021 com a novetat comptarem amb quotes segons grups d’edat. També cal destacar que els socis i sòcies disposaran d’un carnet que acreditarà la seva condició, amb el seu nom complet i el seu número de soci per antiguitat.

En aquest sentit informem que els molts socis i sòcies dels que ja disposem, se’ls aplicaran les noves quotes segons grups d’edat i en els nous carnets veuran reflexada en el número de soci o sòcia la seva fidelitat i antiguitat.

Podeu demanar el full d’inscripció a les nostres oficines, gràcies.

 COM FER-SE SOCI O SÒCIA:

– Horari d’oficina dilluns, dimecres i dijous de 18:00 a 20:00h

Moltes gràcies per la col·laboració i AMUNT ALDEANA!!!

 
UNIÓ ESPORTIVA ALDEANA
 
Junta Directiva de l´ U.E. Aldeana, 2023

Quotes Socis

Soci General

100€

Per any

Soci Complert

Soci Jubilat

65€

Per any

Jubilat

Soci Protector

130€

Per any

2 Abonos/Parella

Socis Jovents

Jovent 0

0€

Fins 17 anys

Jovent 1

50€

Per any

Desde 18 a 25 anys

Preus Entrades 2 ª Catalana

General

10€

———–

Soci Visitant

8€

———–

Jubilat

6€

———–